Apiamigues, abelles a l’escola

920
PUBLICITAT

“Apiamigues” és un projecte educatiu d’Apivillores que pretén apropar el món de les abelles, l’ecologia i el respecte pel medi ambient a l’escola. Aquesta primera edició serà durant els mesos de setembre, octubre i novembre i es durà a terme als centres escolars de la comarca d’Els Ports.

Els objectius de la iniciativa són donar a conéixer l’apicultura com a exemple de model de desenvolupament rural sostenible i fomentar els valors que comporten l’educació mediambiental i el consum de productes ecològics i locals.

L’empresa responsable de les activitats és Productes Naturals Els Ports S.L., encarregada del projecte Apivillores, pioner a la Comunitat Valenciana per haver sigut el primer projecte de turisme apícola de tot el territori valencià.

La iniciativa està subvencionada per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, amb les ajudes per a projectes educatius i de formació i divulgació per a estratègies de dinamització agroecològiques en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.