Antoni Ripollés és el nou president de la Mancomunitat Els Ports

908
Moment de la votació

-Diadia-

L’alcalde de Cinctorres, Antoni Ripollés, és el nou president de la Mancomunitat dels Ports després del ple celebrat esta vesprada a Vilafranca.

Ripollés ha estat elegit amb la majoria de vots del PSPV, municipi que ostenta la majoria d’alcaldies a la comarca.

El canvi polític en les passades eleccions municipals en alguns municipis ha propiciat que Todolella haja tornat a la Mancomunitat. La localitat va abandonar la Mancomunitat per integrar-se al Consorci de Pobles Menuts, que va promoure el PP.

Ripollès és el cinquè president que té la Mancomunitat, després dels mandats del Rogelio Tena -PSPV, José Luis Sánchez -PP-, Óscar Tena -PSPV- i Santi Pérez -PSPV-. D’aquesta manera també es produeix un canvi en el poble del qual és alcalde el president. Fins a la data els representans han estat de Vilafranca i Forcall.

La Mancomunitat té la seu a Vilafranca. En el seu primer parlament el nou president comarcal ha assenyalat que el seu objectiu és unir els pobles dels Ports, possibilitant que els municipis governats pel PP que al seu dia van decidir abandonar la Mancomunitat, tornen per formar un únic ens comarcal com fins ara.

El president sortint, Santi Pérez, ha apuntat que durant els últims anys la Mancomunitat ha possibilitat la posada en marxa de dos tallers d’ocupació que han donat feina i formació a més de cinquanta persones de tots els pobles de la comarca.

La Mancomunitat dels Ports està formada per Vilafranca, Olocau, la Mata, Todolella, Forcall, Villores, Cinctorres, Morella, Pobla de Benifassà, Castell de Cabres i Vallibona.