“Anem de Tapes” comença amb una gran acollida a Morella

283

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

“Anem de Tapes” és una gran oportunitat per descobrir la gastronomia morellana a través de xicotets mossos, amb tapes en set bars i menús de tapes en catorze restaurants. Ja s’ha sortejat el primer “Regala Morella” i els bars renovaran les seves tapes aquest cap de setmana

La vuitena edició de “Anem de Tapes” per Morella ha començat amb una gran acollida. En la jornada d’ahir va tenir lloc el primer sorteig de les jornades, per al qual van participar més de 500 paperetes. Cal recordar que enguany, en consumir una tapa a un bar o un menú en un restaurant s’omple una papereta que participa en el sorteig. La guanyadora d’un “Regala Morella” valorat en 50 euros va ser Davinia Darsa. Aquest cap de setmana, els bars renovaran les seves tapes i els restaurants continuen oferint espectaculars menús degustació elaborats a base de tapes.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, assenyala que “Anem de Tapes ja és una cita fixa en el calendari gastronòmic de la localitat i és una bona promoció de la nostra gastronomia, a través de les tapes dels bars i els menús dels restaurants”. A més, afegeix que “aquestes jornades compten amb una gran participació, els bars i restaurants ens han traslladat que aquesta edició està funcionant bé i es demostra amb les més de 500 paperetes que hem rebut en les dues primeres setmanes d’aquesta edició d’Anem de Tapes”. Finalment, ha animat a tots i totes a seguir anant de tapes i ha agraït “la feina i esforç dels restauradors, que innoven per oferir la millor qualitat i originalitat en les seves creacions”.

Una de les novetats d’aquest any entrarà en funcionament el proper cap de setmana, quan els bars canviaran les tapes que havien ofertat fins ara. Els propers dos sortejos de “Regala Morella” seran el 13 i el 27 de juliol i les jornades gastronòmiques continuen fins al 31 de juliol.

Els bars participants són Casa Pere, Blasco, Prats, Què de Què, Xuso, Fausto i Mas de Ferré i els restaurants Prats, La Fonda, La Fonda Moreno, Marquès de Cruïlles, Casa Pere, Daluan, Vinatea, Mesón del Pastor, Mas de Ferré, Rei En Jaume, Pizzeria Lola, Cardenal Ram, El Faixero i Casa Roque. La iniciativa del “Anem de Tapes” va néixer l’any 2009 a Morella. La localitat dels Ports va ser una de les primeres de la província de Castelló en organitzar unes jornades d’aquest tipus.