Ampla oferta formativa per a persones adultes a Morella

562
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

L’arribada del mes de setembre implica l’inici dels diferents cursos formatius, per tant, també al Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA) dels Ports. Així, aquest obre el període d’inscripció per a una ampla oferta de cursos d’idiomes, informàtica i l’obtenció del Graduat en ESO, entre altres activitats disponibles. D’aquesta manera, fins al divendres 16 de setembre està obert el termini d’inscripcions als cursos del centre a través d’un formulari online o al telèfon 964 33 62 50.

Cal explicar que, el CFPA ofereix cursos per obtindre el títol de Graduat en ESO i la preparació de les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà. Pel que fa als idiomes, l’oferta inclou la preparació de proves de valencià en els nivells elemental, C1 i C2, d’anglés per a nivells A1, A2, B1 i B2 i castellà i valencià per a persones estrangeres tant oral com escrit. A més, també es pot preparar la prova de nacionalitat espanyola. Finalment, hi ha curs d’informàtica a nivell d’usuari. El centre també ofereix altres activitats com grups de conversa en anglés, ús de mòbil i les seues aplicacions, club de lectura, artesania i manualitats.

El regidor de Formació d’adults, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat que “el CFPA ofereix una ampla oferta de formació en diferents titulacions que inclou la preparació de proves per obtindre el graduat en ESO i diferents nivells d’idiomes com valencià o anglés”. L’edil ha explicat que “una novetat d’aquest nou curs és que hi haurà classes tant durant el matí com a la vesprada, de manera que l’horari s’adapta més a les necessitats de l’alumnat”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a inscriure’s als cursos que hi ha disponibles i aprofitar aquesta formació tant important que es realitza a la nostra ciutat”.