Altmasports crea un vídeo per a donar a conéixer les empreses del territori

565
PUBLICITAT
  • Les persones interessades a conéixer sis empreses dels Ports i l’Alt Maestrat i participar en el documental podran fer-lo els dies 3 i 6 de setembre

El pròxim mes de setembre, el Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader i la Xarxa Reactiva Els Ports han organitzat diferents visites guiades a empreses del territori. D’aquesta manera, el divendres dia 3 es coneixerà l’estudi d’arquitectura MaestrarQ a Culla; la coneguda formatgera artesanal Quesos de Catí on s’ensenyarà el procés d’elaboració del formatge, es comptarà amb una degustació de productes i es visitarà l’explotació caprina; i l’empresa agroalimentària Cabritillo del Maestrazgo a La Torre d’en Besora.

Així mateix, el dia 6 seran les empreses Ramaderia Alba Querol d’Ares, Electrificaciones La Mata de la Mata i Respiranatura Rutes E-Bike de Cinctorres les que obriran les seues portes a totes les persones interessades a conéixer-les.

Indicar que aquestes jornades de portes obertes a empreses de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports s’inclouen dins de la jornada Emprén Jove del pròxim 25 de setembre en Ares. I és que, durant els dos dies, es gravarà un vídeo documental en el qual les sis empreses participants mostraran els secrets de la seua labor i contaran la seua trajectòria personal i professional. Així, totes aquelles persones interessades a participar en els vídeos i assistir a les visites gratuïtes poden inscriure’s a través de les xarxes socials del GAL.