Altmaesports torna a ser triat grup Leader per al període 2023-2027 i propiciarà una inversió en el territori de més de 2 milions

85
PUBLICITAT

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader va celebrar la setmana passada l’assemblea general del grup. Com és habitual en aquestes dates, es van aprovar els comptes de l’anualitat anterior i la memòria d’activitat; així com el pressupost i el pla d’activitats 2024. Així mateix, segons ha comentat el gerent del Grup, José Antonio Cruz, també es va explicar als socis i sòcies l’activitat i iniciatives que realitza el GAL.

Així mateix, el Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader ha sigut triat oficialment GAL per al període 2023-2027 després d’aprovar l’Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu. El GAL comptarà per a aquest període amb 2.009.552,31 euros per a impulsar l’economia i el desenvolupament empresarial en el territori. “En aquests moments estem treballant amb Conselleria per a elaborar la nova ordre de bases per a les ajudes i continuar treballant pel futur de l’interior” ha afirmat José Antonio Cruz.