Altmaesports participa en una jornada sobre nova ruralitat

253
José Antonio Cruz en la seua intervenció
PUBLICITAT

El gerent del Grup d’Acció Local Altmaesports Leader, José Antonio Cruz, va participar ahir en una jornada que va abordar l’actual situació econòmica i social en la qual es troben diferents territoris rurals de la província de Castelló. La cita ‘Acció Rural 2023’, celebrada en el Palau del Marqués de Villores de Sant Mateu, va reunir diferents agents del territori que van analitzar i van compartir experiències i coneixements.

“Ha sigut molt interessant conèixer les diferents iniciatives i projectes presentats en la jornada. Advoquem per un àmbit rural digitalitzat, dinamitzat i amb oportunitats de créixer per a qualsevol persona i empresa, en àmbits com l’econòmic, social i cultural”, ha expressat Cruz.

Durant la reunió, que ha estat organitzada pel Programa d’Extensió Universitària (PEU) de l’UJI, es van comunicar els resultats d’un estudi llançat per la Generalitat Valenciana sobre la incidència dels LEADER en zones rurals, “deixant clars motius per a continuar confiant en aquesta opció per al desenvolupament de l’interior castellonenc”, matisa el gerent d’Altmaesports.