Altmaesports Leader organitza una jornada sobre emprenedoria en Ares

629
Cartell de la jornada.
PUBLICITAT

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader juntament amb la Xarxa Reactiva Els Ports, la Mancomunitat Alt Maestrat i la Mancomunitat Comarcal Els Ports, ha organitzat una jornada d’emprenedoria el pròxim 25 de setembre a Ares del Maestrat.

L’esdeveniment començarà a les 16.30h amb un acte de benvinguda al qual seguirà una exposició dels projectes presentats al concurs d’idees emprenedores ‘Emprèn Jove’. A les 17.30h el coach David Calduch impartirà la conferència “És un bon moment per a emprendre en el món rural?”.

La jornada seguirà amb la projecció dels vídeos realitzats en la jornada de portes obertes per a conéixer empreses emprenedores o afermades a les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports; amb la presentació d’un cas d’èxit empresarial en el territori i el lliurament del premi del I Concurs ‘Emprèn Jove’. L’esdeveniment finalitzarà, des de les 19h, amb un acte de clausura acompanyat d’un berenar – networking i un vi d’honor.

Totes aquelles persones interessades a participar poden apuntar-se a través de les xarxes socials i la pàgina web d’Altmaesports.