Altmaesports es reuneix en assemblea i presenta nova Junta Directiva

149
ASSEMBLEA ALTMAESPORTS

Dilluns passat 14 d’octubre, el Grup d’Acció Local Altmaesports va dur a terme la seua assemblea anual en la qual es va fer balanç de diversos assumptes interns del grup, dels procediments d’ajudes i es va nomenar la nova Junta Directiva.

D’aquesta forma, la Junta Directiva d’Altmaesports compta amb la següent composició: David Vicente Segarra com a President; Rhamsés Ripollés Vicepresident Primer; Mireia Mestre Vicepresidenta Segona; Javier Sanz Vicepresident Tercer; la Tresorera és María Amparo Adella i el Secretari Diego Boix. Així mateix, els vocals són: Lucia Martí, Jorge Royo, Pablo Roig, Angel Guardiola, Francisco Ibáñez, Daniel Gascon, Miguel Antonio Vives, Roberto Prades, Mª Pau Quer, Mª Carmen Moliner i Noel Martí.

A més de la constitució de la nova Junta i del balanç de les últimes actuacions dutes a terme, es va parlar dels avanços i dificultats en les tramitacions de les ajudes Leader i es va posar en relleu l’estat dels procediments dels expedients GAL 2018-2019 i la pròxima convocatòria d’ajudes 2020.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA