Altmaesports convida als Ports i el Maestrat a una enquesta participativa per a l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027

109
PUBLICITAT

El Grup d’Acció Local Altmaesports està duent a terme una enquesta participativa amb la vista posada a elaborar l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027 per als pobles dels Ports i l’Alt Maestrat. D’aquesta manera s’ha elaborat un formulari en el qual els veïns i veïnes del territori poden realitzar diverses aportacions.

El president del Grup d’Acció Local, David Vicente Segarra ha assenyalat que “convidem a la ciutadania a que ens diga què funciona i què no funciona en el territori, al que ens descriga les fortaleses i mancances, a que ens propose accions econòmiques que suposen una millora global, a aportar idees en matèria mediambiental”.

A més David Vicente ha incidit en què l’enquesta també recull aspectes mediambientals, d’infraestructures i serveis públics.

El qüestionari es pot emplenar fins al pròxim 1 de setembre i està disponible en la web i en les xarxes socials d’Altmaesports.

Cal recordar que durant agost Altmaesports ja ha celebrat dues reunions participatives per a definir l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023-2027. Aquestes convocatòries es van celebrar a Morella i La Torre d’en Besora, on es van reunir més de 50 persones que representaven a tots els sectors socials i ciutadans del territori.

“L’Estratègia de Desenvolupament Local eixirà de totes les aportacions que estem rebent, aquesta és l’essència dels fons europeus i del Grup d’Acció Local Altmaesports” ha remarcat David Vicente Segarra.

El territori Altmaesports està integrat per 22 municipis, les Mancomunitats dels Ports i l’Alt Maestrat i 29 socis privats. L’objectiu és continuar la reeixida experiència iniciada en 2016 que ha permès un gran impuls a tot tipus d’iniciatives presentades pels emprenedors. L’Estratègia de Desenvolupament Local marcarà la gestió dels fons europeus durant els pròxims 4 anys.