Altmaesports adquireix equipament per a persones amb problemes de mobilitat

303
PUBLICITAT
  • El GAL ha publicat la licitació per a comprar 26 grues elèctriques domiciliàries i 26 llits elevadors amb barana

El Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader ha publicat avui mateix la licitació per a l’adquisició de 26 grues elèctriques domiciliàries i 26 llits elevadors amb barana. La Junta del GAL va considerar l’any passat la necessitat d’ajudar a les persones majors o amb problemes de mobilitat del territori. Per això, es van començar els tràmits per a adquirir les grues i els llits.

Tot l’equipament es guardarà en un magatzem cedit per l’Ajuntament de La Torre d’en Besora. El lliurament del material serà coordinat entre el Grup i els Serveis Socials de la Mancomunitat Alt Maestrat i la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

Cal indicar que aquelles empreses interessades en el subministrament del material tenen un termini de 15 dies hàbils a comptar des de demà, l’endemà a la publicació de la licitació, per a presentar ofertes. La documentació ha d’entregar-se a les oficines del GAL a la plaça Creu Roja 1 de Cinctorres en horari de dilluns a dijous de 8h a 14h i de 15 a 17h i els divendres de 08h a 15h. Per a més informació cal contactar amb el GAL.