El diumenge pel matí es va organitzar la tercera edició del Mercat de l’Avellana de Benassal, on els productes gastronòmics del municipi van ser els principals atractius. Fins a 10 parades de comerços i establiments gastronòmics van participar en aquesta proposta, que va assolir una nodrida assistència al llarg del matí. La participació de vuit negocis de Benassal, i la suma d’un comerç d’Albocàsser i un altre de l’Alcora, va servir per tastar i comprar productes molt diferents com licors, dolços, formatges o aperitius, sempre amb l’avellana com a protagonista.
“Any rere any, el Mercat i tot el Mes de l’Avellana guanyen visites. Estem creixent, tot i que sempre és necessari escoltar i atendre els suggeriments de millora que ens arriben per a la pròxima edició. La gastronomia i Benassal formen un binomi indissoluble per la gran quantitat de productes que oferim. Ara, en octubre, és l’avellana. Però tòfones, formatges o la millor aigua del món formen part d’una oferta molt rica i diversa que hem de continuar difonent”, ha assegurat Elia Garcia, alcaldessa de Benassal.