Alta participació d’inscrits a l’Escola de Música de Morella

767
Actuació, foto Ajuntament de Morella
Actuació, foto Ajuntament de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa Ajuntament de Morella

  • L’Ajuntament adapta i adequa els espais per atendre als nombrosos alumnes inscrits i que suposen vora 90 matrícules en les diferents modalitats musicals que s’imparteixen
  • Al Butlletí Oficial de la Província s’ha publicat una oferta de treball de professor de percussió

Un total de 89 matrícules s’han dut a terme a l’Escola de Música que enguany es tornarà a impartir a Morella. El període d’inscripció ha finalitzat recentment. Tot i no correspondre’s amb tot el nombre d’alumnes, bona part d’aquestos es matriculen en classes de diferents instruments, la participació és altament positiva un any més en aquesta Escola de Música que organitza l’Ajuntament de Morella.

En altre ordre de coses també ha estat publicada al BOP una oferta de treball de professor de percussió per tal de poder completar la plantilla del professorat i oferir totes les classes d’instruments previstes enguany. Dir, d’altra banda, que les classes començaran el dilluns 5 d’octubre i que des de l’Ajuntament de Morella s’està treballant per adaptar els espais on s’impartiran les classes per adequar-se als requeriments de precaució contra la Covid-19.

L’Escola de Música de Morella ha estat una aposta de l’Ajuntament en el seu moment per formar en diverses disciplines musicals als més joves i no tant joves de la localitat. Aquesta iniciativa s’ha consolidat al llarg dels anys i a hores d’ara Morella compta amb una Escola de Música de qualitat. Per a Rocío Querol, regidora de Cultura, ‘es un privilegi poder comptar amb un servei com l’Escola de Música tant i més al comptar amb un professorat de prestigi’.

Cal ressaltar que enguany l’Escola de Música de Morella ja no compta amb Antoni Orti com a director per haver tingut que renunciar per incompatibilitat, la direcció del mateix estarà col·legiada i compartida per quatre professors de l’escola que duran endavant el projecte conjuntament.