Alt Maestrat presenta un nou mapa turístic de Benassal

1436
Mapa turístic Benassal
PUBLICITAT

Alt Maestrat Human Land i l’Ajuntament de Benassal han presentat un nou mapa turístic d’aquesta localitat. La iniciativa forma part del Pla de Competitivitat turística que s’ha engegat en la comarca i en el municipi. El mapa mostrarà als visitants com arribar a Benassal i els elements més destacats del municipi, dignes de ser visitats.

El mapa és un dels recursos més utilitzats pels visitants que arriben a la localitat de l’Alt Maestrat. En el disseny s’han inclòs els monuments més rellevants de la població, tant en el nucli urbà com en la Font d’En Segures. No s’oblida tampoc el paratge natural municipal del Rivet.

2-Mapa turístic Benassal_Página_2

Un recorregut pel nucli antic passant per la Mola, la Torre de la Presó, el forn medieval, la muralla o la presó… ; l’itinerari cultural per la ruta de Carles Salvador, la visita al balneari de la Font d’En Segures, recorreguts pel terme i especialment pel bosc centenari del Rivet… són només algunes de les propostes que apareixen en el mapa que estarà disponible en l’oficina de turisme.

També estarà disponible per a la seua descàrrega en la web www.benassal.es