Alt Maestrat Human Land ja disfruta d’una ruta BTT fins a l’Avellà

652
PUBLICITAT

Ascendir per la muntanya amb bicicleta fins a l’històric santuari de l’Avellà ja és possible amb la inauguració d’una ruta que parteix des de Catí. Es tracta d’una ruta BTT de 5 km de recorregut total en la qual s’han senyalitzat els diferents trams que conformen el trajecte. La ruta, anomenada ‘Pujada a l’Avellà’, té en la seua destinació final una escultura de ferro que simbolitza l’arribada a un dels punts més simbòlics del territori valencià i representatiu del territori Human Land.

Aquesta ampliació de l’oferta esportiva permet veure des de diferents punts la comarca Human Land mentre s’ascendeix a l’històric nucli poblacional, on es continua embotellant aigua d’una qualitat mineral única. Aquesta nova ruta connecta amb Catí i, alhora, amb tot l’Alt Maestrat i les comarques que l’envolten. 

Així doncs, aquest projecte se suma a una altra recent creació d’una nova ruta BTT de 35 km de distància entre Catí i Albocàsser, que al seu torn s’enllaça amb un altre recorregut entre Catí, Ares, Benassal i Culla. Rutes ciclistes que conformen una comarca que aposta per l’esport i el respecte pels paratges naturals.