Alt Maestrat Human Land impulsa el turisme a Catí, Ares, Culla i Benassal

728
Alt Maestrat Human Land impulsa el turisme a Catí, Ares, Culla i Benassal
Alt Maestrat Human Land impulsa el turisme a Catí, Ares, Culla i Benassal
PUBLICITAT

Un gran impuls al sector turístic de l’Alt Maestrat és el que ha suposat el desenvolupament, en els darrers tres anys, del Pla de Competitivitat Turística Alt Maestrat Human Land, que ha dut a terme l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Ares, Benassal amb el patrocini de Turisme Comunitat Valenciana i El Patronat Provincial de Turisme.

www.altmaestrat.es s’ha convertit en la pàgina web turística de referència per a la zona. Es tracta d’un gran portal que arreplega la història, la gastronomia, les festes, la naturalesa, la cultura, l’esport, els pobles… tots els aspectes que poden interessar als visitants que arriben fins a la zona. El pla de competitivitat ha cohesionat la promoció turística dels municipis.

A més del desenvolupament del web, les xarxes socials d’Alt Maestrat Human Land han permès difondre reportatges, esdeveniments, videos promocionals… sobre la marca turística.

Un altre aspecte rellevant ha sigut la inversió realitzada en equipaments turístics en Ares, Catí, Culla i Benassal. El centre d’agroturisme La Lloma, el museu del Forn de Benassal, les millores als molins d’Ares o les accions desenvolupades a l’Avellà de Catí són només una mostra.

El Pla de Competitivitat Turística també ha millorat les rutes de la zona, ha permès editar mapes, promocionar esdeveniments com Culla Templera, Catí Peraires, la Fira d’Oficis de Benassal o la Mostra de Productes de la Terra d’Ares.

Videos promocionals, presència en ràdio, televisió i xarxes socials… són altres aportacions que el Pla de Competitivitat ha realitzat per als municipis.