Alt Maestrat Human Land actualitza els monitors tàctils d’atenció turística a Catí, Culla, Benassal i Ares

388
PUBLICITAT

Nota de premsa d’Alt Maestrat Human Land

-L’Associació Intermunicipal ha millorat el programari perquè es puga descarregar de forma més àgil tota la informació de les rutes

-Els usuaris tindran accés a molts més serveis així com a fullets i webs de molta utilitat per a planificar les seues activitats

Els municipis de Catí, Culla, Benassal i Ares de Maestrat han modernitzat el sistema d’accés a la informació que puguen necessitar els visitants interessats a practicar turisme actiu en tot el seu territori, especialment de senderisme i de bicicleta. De fet, acaba s’han actualitzat els monitors tàctils dels punts d’atenció al visitant dels quatre municipis tant pel que fa a tecnologia, com a continguts.

L’Associació Intermunicipal que formen Catí, Culla, Benassal i Ares de Maestrat, Alt Maestrat Human Land ‘, dins el desenvolupament de l’PDGT 2020, i en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme, ha inclòs noves funcionalitats en els monitors tàctils d’atenció turística 24 hores instal·lats en els quatre municipis en què actua, integrant més possibilitats de consulta que els turistes poden realitzar des d’aquestes pantalles.

Entre elles, han inclòs la possibilitat de consultar des de la pàgina d’inici les estacions meteorològiques locals, els tracks de les rutes senderistes, l’enllaç directe amb les webs municipals i amb les webs de Astromaestrat i de Parc Miner d’al Maestrat, així com de consultar la pròpia web de l’associació (www.altmaestrat.es). També permetrà, de forma àgil, enllaçar amb pàgines turístiques institucionals o amb pàgines d’activitats de el sector turístic.

També es pot visualitzar, i descarregar des de la pròpia pàgina web, els diferents fullets promocionals en format pdf. Els fullets que es poden consultar s’inclouen plànols dels pobles, informació de senders i les diferents opcions d’activitats i serveis. També s’ha millorat la vinculació telemàtica perquè es puguen consultar les estacions meteorològiques de Associació Valenciana de Meteorologia (Avamet).

Berta Claramonte, gerent de l’Associació, ha assegurat que “els nostres municipis tenen en el turisme d’interior una eina fonamental per dinamitzar l’economia i l’ocupació. Per això és fonamental treballar per millorar els serveis que oferim als nostres potencials visitants, així proporcionar-millors experiències en un entorn ja de per si privilegiat “.

Una de les moltes iniciatives dins d’ ‘Alt Maestrat Human Land’

Cal recordar que, a més de la millora dels monitors tàctils, l’Associació Intermunicipal integrada pels municipis de Catí, Culla, Benassal i Ares de Maestrat, Alt Maestrat Human Land ‘, està treballant intensament en diverses iniciatives perquè el turisme sigui un dels motors a l’hora d’impulsar l’ocupació i consolidar la població a l’interior.

Per a això, també ha acabat d’instal·lar aquesta setmana uns nous panells informatius en els seus senders homologats per fer més complet i senzill l’accés a la informació.

Així, tota la informació necessària per poder recórrer les rutes de senderisme situades en els pobles englobats sota la marca turística ‘Alt Maestrat Human Land’, s’inclou en un total de sis panells informatius que proporcionen informació actualitzada, útil i accessible relativa a 17 senders, que són els que estan homologats actualment.

A més de modernitzar el disseny, s’ha actualitzat la informació i l’accessibilitat a la mateixa, ja que els panells inclouen el Codi QR de cadascuna de les rutes perquè tothom s’ho puga descarregar en els seus dispositius mòbils. Descarregant-se el track amb aquest codi, la gent podrà fer la ruta més fàcilment, perquè disposarà de la informació més completa.