Alerta per neu i baixes temperatures a Castelló i Terol

144
Alerta per neu i baixes temperatures a Castelló i Terol
Alerta per neu i baixes temperatures a Castelló i Terol

L’alerta per neu emesa ahir per l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) roman activa durant les jornades d’avui i demà en les províncies de Castelló (Comunitat Valenciana) i Terol (Aragó).

En quan a la zona de Castelló, Aemet ha emès l’alerta taronja per neu en les comarques de l’interior nord i sud. En aquestes zones s’espera acumulació de neu de fins a 6 cm. en cotes entre els 300 i els 400 metres d’altitud. En les zones del litoral (nord i sud) s’ha activat l’alerta taronja i acumulacions de fins a 2 cm. en cotes per sobre dels 200 metres.

Per la seua banda, en la província de Terol està activada l’alerta groga per nevades en Gúdar i Maestrazgo i Albarracín i Jiloca. S’estima que l’acumulació de neu serà de 5 cm. en qualsevol cota.

Tots dos avisos estan actius des d’aquest mateix matí fins a les 00.00 hores de demà dimecres.

Quant a les temperatures, tant en les zones de l’interior de Castelló com en les comarques de Gúdar i Maestrazgo s’esperen temperatures inferiors als -5ºC. Així, municipis com La Iglesuela del Cid o Mirambel en el Maestrazgo poden arribar a mínimes de -6ºC, així com a Castelló localitats com Morella, Vilafranca o Portell als Ports i Catí, Benassal o Ares en l’Alt Maestrat tindran mínimes entre els -2 i els -5ºC.