Aleksei Tolstenko es proclama vencedor en la CSP de Penyagolosa Trails 2021

755

Nota de premsa de Penyagolosa Trails

Va arribar el primer home a la línia de meta de la CSP i la va creuar, victoriós, en un temps de 11:48:45 i per un estret marge. Un nom, Aleksei Tolstenko, que escriu amb lletres d’or en el seu palmarès la victòria a la CSP del Penyagolosa Trails 2021. Tolstenko va aconseguir situar-se com cap de carrera a Culla (63,4km), havent estat l’espanyol Rodrigo Monasor el corredor que havia ostentat el lideratge fins a aquest moment. Monasor ha seguit molt de prop a l’atleta rus disputant una cursa èpica que s’ha mantingut amb una estreta distància entre tots dos de cinc minuts de diferència i que s’ha vist lleugerament incrementada en els últims quilòmetres.

Un duel de titans que ha desembocat en la victòria final de el rus Aleksei Tolstenko. Finalment, Rodrigo Monasor ha aconseguit el segon lloc al pòdium, en un temps de 00:04:11; seguit de l’corredor romanès Robert Hajnal, que partia com un dels favorits i que ha aconseguit la tercera posició, a un temps de 00:08:50, completant així el podi de la CSP de