Albocàsser viurà les festes d’agost de l’11 al 21

100
PUBLICITAT

Aquest divendres serà la presentació oficial de reina, dames, quintos i festers infantils

Aquest divendres, 11 d’agost, començaran les festes patronals d’Albocàsser que s’allargaran fins al 21 d’aquest mateix mes. A les 13h serà el volteig de campanes, ‘xupinazo’ i Pregó de la Reina i Dames anunciant l’inici dels festejos. A la vesprada arribarà un dels moments més esperats de les festes, la presentació oficial de reina, dames, quintos i festers infantils. A les 19h hi haurà una cercavila de l’Agrupació Musical Santa Cecilia, a les 22.30h serà la recollida de les representants del poble i a les 23h començarà la presentació. En el pavelló municipal Natalia Tena Segura serà proclamada Reina de les festes davant l’atenta mirada de familiars i amics.

Sobre l’escenari l’acompanyaran les dames i cinquens 2023: Julia Edo Bellmunt, Pau Adell Traver, Silvia Porcar Sanz, Unai Albalat Miralles, Lorena Radulescu Marín, Alex Melià Rojas, Paula Adell Sales, Marc Albalat Miralles, Maria Bellés Puig, Alex Ribalta Albalat, Paula Vilar Maria, Andreu Miralles Bellmunt, i Lluís Vidal Barreda (qui anirà acompanyat de Daniela Sanjuan Garcia). Tampoc faltaran els festers i festeres infantils: Andreu Traver Monfort, Aitana Barreda Vidal, Adrià Alexa Peraire, Alba Navarro Segarra, Álvaro Jiménez Vidal, Arlet Blasco Pitarch, Carme Mestre Peraire, Dylan Canalias Valdizon, Claudia Sales Jorge, Edurne Pitarch Montoliu, Efren Segarra Soler, Iván Palomo García, José Ramón Chacón Segarra, Lluc Monfort Pitarch, Naiara Ojeda Pruñonosa, Mateo Boix Celades, Paula Barreda Domínguez, Sandra Querol Roda, Sofía Esther Gurau, Sara Bekkal i Willyam Jr. Barberà Vargas.

En acabar l’acte oficial, hi haurà ball amb l’orquestra Avinguda Sud (organitzat per AMSCAL i FC Albocàsser) i després discomòbil amb DJ (organitzat per la colla K’23).

La resta de jornades festives estaran dedicades a un col·lectiu del municipi. El dissabte serà el Dia de la Penya Taurina, el diumenge el Dia dels Jubilats i Jubilades, el dilluns el Dia de l’AMPA, el dimarts 15 se celebrarà la festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció, el dimecres serà la festivitat de Sant Roc i Dia de l’Associació de Dones, el dijous 17 es viurà el Dia de les Paelles i del divendres 18 al diumenge 2 les jornades estaran dedicades als Bous de Plaça i el tradicional Ball Pla. L’última jornada festiva serà el dilluns 21 d’agost.