Del divendres 5 al diumenge 7 de juliol Albocàsser se submergeix en les celebracions del seua tradicional Fira de Sant Pere. D’aquesta forma, hui es duu a terme el muntatge de la Fira.

Les activitats per a veïns i visitants arribaran demà. A les 10h obrirà el recinte firal en el qual se succeiran diverses activitats. De 10h a 14h hi haurà un taller de pintura ràpida sobre l’entorn de Sant Pau. De 11h a 20h es podrà visitar l’exposició fotogràfica organitzada per la Penya Taurina. La inauguració oficial de l’esdeveniment amb participació d’autoritats serà a les 12h. A les 13h, es realitzarà II Converses a l’Ermitori organitzat per l’Assegador i Camins dels Càtars. A les 14h hi haurà una visita interpretativa al conjunt de Grisalles de Sant Pau i simbologia herètica de les pintures. Ja a la vesprada, a les 18h actuarà Quart Creixent i de 18h a 19h hi haurà un taller ‘de pilotes del tio Picarro’ organitzat per l’Assegador. La jornada acabarà amb un sopar i ball preparats per la Penya Taurina.

El diumenge es podrà tornar a visitar l’exposició fotogràfica en el mateix horari. A les 12h donarà començament una nova edició del taller ‘de pilotes del tio Picarro’. A les 17.30h actuarà La Muixaranga La Plana a la qual seguirà el bureo amb la rondalla de Vilar de Canes. La cloenda de la Fira serà a les 21h.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA

Publicitat