Albocàsser viu este cap de setmana la Fira de Sant Pau amb mostra de maquinària agrícola i tir i arrossegament, amb galeria de fotos

749
PUBLICITAT

Albocàsser celebra avui i demà la Fira de Sant Pau i Sant Pere. L’esdeveniment es desenvolupa en l’entorn de l’ermita de Sant Pau. Aquest matí l’alcalde d’Albocàsser, Antonio Querol, acompanyat per la corporació local així com els alcaldes de Catí, Benassal, Torre d’En Besora o Serra d’En Galceran ha inaugurat la fira. Al Prat de Sant Pau s’exposa maquinària agrícola i tot tipus de productes relacionats amb l’activitat.

Així mateix Cavallistes d’Albocàsser, CAL, ha organitzat durant tot el cap de setmana una competició de tir i arrossegament que es desenvolupa al costat de l’arbreda. La prova és puntuable per a la lliga federativa de 2015. En l’ermitori de Sant Pau, al recinte de la Tourist Info, es poden visitar diverses expossicions. El projecte Renaix el Bosc dóna a conèixer el valor dels espais naturals a Els Ports i el Maestrat. A més Miguel Trillo Muñoz ha presentat “Amb Corda”, escultura relacionada amb l’art tèxtil. Així mateix es pot observar la mostra fotogràfica “Fotos de Fils i Ferros”, relacionada amb aquests materials. Aquesta nit la penya taurina d’Albocàsser celebra un multitudinari sopar amb una previsió de més de 200 comensals. Durant tot el cap de setmana l’activitat continuarà al recinte firal. Centenars de persones visitaran durant tot el cap de setmana l’esdeveniment.