Albocàsser viu aquest cap de setmana les Festes dels Joves

271
PUBLICITAT

Albocàsser ja ho té tot preparat per a celebrar aquest cap de setmana Els Festes dels Joves. L’Associació de Joves d’Albocàser és l’encarregada d’organitzar un complet programa d’activitats. Tot començarà el divendres dia 26 amb la traca que anunciarà el començament de les festes i la inauguració del Casal del Vi en el barranc. La banda juvenil de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Albocàsser oferirà una cercavila. A la vesprada la xaranga Terry amb Mango animarà l’ambient i arribarà el tardeo amb el grup De Carrer. A la nit la cercavila de la xaranga local serà el preludi del sopar de joves en el pavelló. El dia es tancarà amb l’orquestra Montesol i la discoteca mòbil Disc Night.

El dissabte dia 29 tindrà protagonisme taurí amb entrada de la ramaderia de Sergio Rua. A la vesprada els bous del mateix ferro correran pels carrers i es provarà el bou salvatge Penja-robes, de la ramaderia de José Arriazu, adquirit en la ramaderia Germans Bellés. Després de l’eixida es embolará el bou provat a la vesprada. El dia es tancarà amb el ball amb l’orquestra Màgia Negra i la discoteca mòbil Disconight.

El diumenge la vesprada de jocs infantils, el sopar monumental i el bingo i la traca fi de festes posaran el colofó a un complet cap de setmana.