Albocàsser ultima el III Hivern Taurí com a reclam de l’afició

94
PUBLICITAT

La fira està prevista per als dies 15 i 16 amb exhibicions taurines, música i gastronomia popular

Albocàsser ultima el III Hivern Taurí, una cita que en aquesta ocasió coincidirà amb la II Concentració de penyes com a reclam per a residents i visitants els dies 15 i 16 de març. Els preparatius per a aquesta cita de la setmana vinent se succeeixen mentre l’organització ha obert ja el termini d’inscripcions per al menjar popular del dissabte.

La fira començarà el divendres 15 a les 19 hores amb l’obertura del recinte flamenc al carrer Sant Vicent, seguida de l’‘encierro’infantil i la presentació de l’Associació Cultural Taurina Juvenil d’Albocàsser. Els més menuts tornaran a ser els protagonistes a les 20.30 hores amb els bous embolats infantils. El grup La Meligrana posarà la música a partir de les 22.30 hores. L’organització recorda que hi haurà servei d’entrepans per a sopar divendres i dissabte.

Precisament, la jornada del dissabte començarà amb l’esmorzar dels socis a les 9.00 hores per a donar pas al II Bou enllaçat d’Albocàsser. Els participants aprofitaran l’ocasió per a llegir el manifest de col·laboració amb les Penyes Taurines Terres de l’Ebre.

El matí continuarà amb l’obertura del recinte flamenc i, al migdia, les vaques pels carrers i la plaça de la ramaderia local Sergio Rua. Les exhibicions taurines tornaran a les 17 hores a càrrec de les vaques de La Paloma (Xaló), després del menjar popular amb tarifes de 5 euros per a socis i 10 per a no socis. El menú inclou beguda, entrants, paella, gelat, café i ‘cremaet’.

La festa seguirà amb el tardeo a càrrec del grup flamenc pop Beni.cai a partir de les 19 hores i l’exhibició de emboladores amb bous d’Hermanos Bellés, de la Torre d’En Besora, i tres quadrilles de emboladores des de les 23 hores: El Piló (Culla), Alto Maestrazgo (Cantavieja) i la Ràpita (Tarragona). La discomòbil Disconight s’encarregarà de la punxar música fins a la matinada.

La invitació està oberta per a residents a Albocàsser, colles i aficionats de qualsevol altra localitat, però l’organització recomana reservar les places del menjar popular amb antelació. Per a fer-ho és necessari contactar per telèfon amb: Gisela (633131361) o Arnau (686418252).