Albocàsser tindrà nova residència de majors, nou centre de dia i nou centre de malalts mentals

916
Cartell Pla Convivint
Cartell Pla Convivint
PUBLICITAT

El Pla Valencià d’Infraestructures de Serveis Socials ha inclòs a Albocàsser dins dels programes d’inversió. Així, la Generalitat Valenciana ha informat que el municipi comptarà amb una residència de majors i un centre de dia. Així mateix també es contempla un nou Centre de Rehabilitació i Integració Social, les instal·lacions del qual substituiran a les ja existents.

L’alcaldessa, Isabel Albalat, ha assenyalat que la inclusió, per part de la Generalitat Valenciana, en els nous plans d’inversió “suposa un reconeixement al treball que venim desenvolupant des de fa dos anys per a dotar a la localitat dels serveis socials que demanda la societat de l’Alt Maestrat”.

L’Ajuntament d’Albocàsser destinarà tots els recursos necessaris per a dotar a l’administració del terreny necessari per a les noves infraestructures. És per això que enguany es destinaran 150.000€ per a la urbanització i accessos al terreny que va heretar l’actual equip de Govern. El terreny podrà acollir aquestes infraestructures socials. El consistori continuarà treballant intensament perquè les inversions siguen una realitat el més prompte possible.

L’alcaldessa ha valorat el fet que des de la Generalitat i la Diputació s’haja tingut en compte el paper del municipi, ja que a l’Alt Maestrat i Els Ports seran les úniques noves inversions que s’han plantejat.