Albocàsser teixeix feminisme amb un cicle d’activitats pel 8-M

237
Albocàsser teixeix feminisme amb un cicle d'activitats pel 8-M (
PUBLICITAT

Dissabte passat a Albocàsser es va celebrar tot un cicle d’activitats en reivindicació pel Dia de la Dona que se celebra dimecres que ve 8 de març. Un èxit total de participació en una iniciativa conjunta entre l’àrea d’igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser amb l’Associació de Dones d’Albocàsser i el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat. El Casal Jove va acollir els primers tres actes del dia, mentre que l’auditori d’Albocàsser va ser la seu final del cicle amb el monòleg ‘Bye Bye Feminity’ de Mage Arnal.

El cicle programat girava entorn de la cura física com a emocional de les persones que van participar. El primer acte va ser una rutina facial d’autocura impartida per Bioestetica Elena Galisteo succeït per un taller de risoteràpia per a descarregar tensions i relaxar-se a càrrec de Soledad Morenas. Després d’això, es va realitzar un berenar per a compartir l’experiència i posar en comú les opinions i els suggeriments.

La reivindicació del 8-M seguirà dimecres que ve amb la lectura d’un manifest a les portes de l’ajuntament a les 12h. Abans hi haurà temps per a participar en un taller de manualitats, d’observar l’exposició ‘Dones amb història’ o de col·laborar en l’escenografia participativa que es prepararà per a les 12h.