Albocàsser tanca unes festes participatives i amb novetats

347
FESTES ALBOCÀSSER-001
PUBLICITAT

Albocàsser ha conclòs la celebració de les festes patronals que han sigut multitudinàries, participatives i sense incidents destacats.

El divendres va ser la jornada dedicada a les disfresses infantils i d’adults. No va faltar la programació religiosa amb la missa de Sant Roc, la tradicional ‘entrà’ amb animals dels Germans Bellés de la Torre d’en Besora, el dinar de germanor de la colònia d’Albocàsser a Barcelona i el lliurament dels premis de guinyot. Així mateix es va provar el bou Bramador de la ramaderia de Torreherreros de Constantina (Sevilla), adquirit a la finca de Sergio Centelles de Catí.

Durant la vesprada els bous van ser de Hnos. Monferrer, de Formiche Alto. No van faltar les vaquetes confiteres i l’eixida. Al barranc es va celebrar el sopar de Colles i el Ball Pla al carrer Sant Roc.

El bou embolat provat al matí i el grup Decajón amb la discomòbil The End van posar fi a la jornada.

El dissabte els xiquets i majors van gaudir amb el carrusel infantil organitzat pels cavallistes. Després de l’entrada va arribar el bou Sectario de la ramaderia de Miguel Ángel Millares, de Trigueros (Huelva) adquirit a la finca de Sergio Centelles de Catí. Els bous de plaça van ser de Quatretonda (València). El Ball Pla, el bou embolat infantil, el bou embolat i el ball amb l’orquestra Supermàgic organitzat per Amscal i el club de Futbol van posar fi a la jornada.

L’últim dia, el diumenge, les festes es van tancar amb l’entrada, els bous de plaça, les vaquetes confiteres, les trobades al barranc, el sopar fi de festes i el Ball Pla. L’orquestra Tucán va ser l’última a actuar. Al descans una “globotà” va posar la traca final.

Novetats

Enguany, han comptat amb novetats. Entre elles cal destacar les trobades al barranc que han servit per a donar a conéixer a nombrosos artistes i com a alternativa a les activitats taurines. Així mateix, s’han incorporat “festers” i “festeres” infantils.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA