Albocàsser tanca els edificis municipals després de l’última resolució de la Generalitat

128

També s’ha tancat la llar dels jubilats i la unitat de respir

L’Ajuntament d’Albocàsser ha informat que fins al 4 de febrer quedaran tancats els edificis municipals. La decisió s’ha pres després de la resolució de 19 de gener de la Conselleria de Sanitat que ha aplicat noves mesures en tot el territori valencià. La llar dels jubilats i la unitat de respir també romandran sense activitat.

La casa de la cultura, l’auditori, el pavelló d’esports i gimnàs, la cambra agrària, els safarejos, el camp de futbol, totes les instal·lacions esportives restants, i els parcs infantils seran els espais afectats per la nova aprovació del consistori. La decisió ajudarà, junt a les restriccions anterior, contenir encara més la propagació de la COVID-19 a la localitat.

Des de l’Ajuntament d’Albocàsser s’ha recomanat no acudir presencialment al consistori, i es recomana, per evitar desplaçaments innecessaris, trucar als telèfons 659 434 448 o 964 428 001. 

L’Ajuntament ha fet una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva per protegir la salut de tots els veïns i veïnes.