Albocàsser se suma a la lluita contra la violència masclista

494
Cartell del 25N a Albocàsser
Cartell del 25N a Albocàsser

Albocàsser ha preparat diverses activitats amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra el 25 de novembre. Així les coses, el divendres 22 al Mercat hi haurà una carpa violeta amb el lema “STOP masclismes” a càrrec de l’Ajuntament i el CDR Alt Maestrat.

El dissabte 23, a les 11h al Pla de la Font l’Associació de Dones ha organitzat el taller “En el vostre nom”. A les 11.30h, a la Casa de la Cultura, hi haurà una xarrada-taller dirigida per una representant del Centre de la Dona de Sant Mateu que portarà per títol “Violències masclistes, de què parlem?”. La jornada acabarà amb una marxa contra la violència de gènere organitzada per l’Associació de Dones. La marxa partirà a les 12.30h de la Casa de la Cultura. A més, durant tot el matí hi haurà una carpa violeta.

Les activitats acabaran el mateix dilluns 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. A les 16h es llegirà, davant de l’Ajuntament, un Manifest i es realitzarà un minut de silenci per les víctimes. A les 17h, Culturama impartirà en el CDR Alt Maestrat un taller d’imatges, relats i cartells contra el sexisme.

Cal assenyalar que tots els dies s’il·luminarà de color violeta, representatiu de la lluita contra la violència de gènere, la façana de l’Ajuntament i el campanar.