Albocàsser reviu la tradició de l’Alifara aquest dissabte

80
PUBLICITAT

La VI Festa del Tombet del Maestrat cita al veïnat entorn de la gastronomia

La VI Festa del Tombet del Maestrat, l’Alifara, arribarà aquest dissabte a Albocàsser de la mà de l’associació cultural l’Assegador i amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Castelló. La música, la tradició i la gastronomia es donaran cita en la plaça de l’Església durant la vesprada i la nit.

Cal recordar que el Tombet del Maestrat, amb la carn de corder com a base, és un dels plats més tradicionals de la comarca. Amb aquesta festa es posa en valor aquest plat de la gastronomia popular “bocassina”.

Així, l’activitat arrancarà a les 19 hores amb l’encesa dels fogons i la preparació del tombet per a donar pas després a un picoteig del guisat de carn amb degustació de cervesa i música per a celebrar aquesta tradició popular de l’Alt Maestrat. A més, els més xicotets se sumaran a la festa amb un divertit ‘photocall’.

El sopar de pa i porta està previst a les 22 hores, amb la possibilitat de comprar begudes en la barra. Els assistents col·laboraran amb la festa amb el pagament de tres euros per cada reserva de cadira. Finalitzat el sopar de germanor, la música continuarà en la plaça fins a la matinada.

Les persones interessades a assistir a aquesta sisena edició de la Alifara poden reservar plaça en els telèfons 646589163 (Paco) o 659088173 (María).