Albocàsser reuneix 200 músics en la Trobada de Bandes d’Alt Maestrat – Els Ports

699
PUBLICITAT

Albocàsser ha sigut el centre musical dels Ports i l’Alt Maestrat. Entorn de 200 músics procedents d’Atzeneta, Catí, Cinctorres, Tírig, Vilafranca i Albocàsser han participat en la vigèsim setena edició de la trobada comarcal de bandes de música Els Ports-Alt Maestrat. 

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha agraït la seua presència i ha valorat el paper que les agrupacions musicals desenvolupen en cada localitat en la formació de músics i en la difusió de la cultura musical. 

Les formacions han desfilat per Albocàsser fins a l’auditori on cadascuna d’elles han oferit la interpretació de dues peces. 

L’Agrupació Musical Santa Cecília d’Albocàsser, dirigida per Juan Conill Olivares, va interpretar “José Antonio ‘el sabina'” d’Ignacio Sánchez Navarro i “La boda de Luis Alonso” intermedi de Gerónimo Jiménez. Des de Vilafranca, Pau Monfort va dirigir a la Unió Musical d’aquesta localitat per a interpretar el pasdoble d’Emilio Herranz, “Evocación” i la “Danza Macabra” de Camille Saint Saëns. La banda de música Santa Quitèria de Tírig, dirigida per David Rubiera va apostar per “Banda Galega” de Felisindo Pérez Saera i “Highlighs from Brave” amb arranjaments de Sean O’Loughlin. 

La Societat Musical Cinctorrana sota la batuta de Carmelo J. Jiménez va interpretar “Pepe el Fester” d’Antonio Carrillos i “Symphony of Hope” de Collin Flavin. La Unió Musical Catinenca, dirigida per Edgar López va fer sonar “Como las Propias Rosas” de Valentín Ruiz Gómez i “Una nit d’albaes” de Salvador Giner. Des d’Atzeneta del Maestrat, sota la direcció d’Isidre Andreu, va arribar “Juanito ‘el jarri'” d’Ignacio Sánchez Navarro i “El relicario” de José Padilla amb arranjaments de Fred. M Hubbell.