Albocàsser restaurarà l’ermita dels Sants Joans

665
Ermita dels Sants Joans a Albocàsser
Ermita dels Sants Joans a Albocàsser
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser, amb l’objectiu de promoure els punts patrimonials de la localitat i conservar-los en el millor estat possible, treballa per restaurar l’ermita dels Sants Joans i mantenir el bon estat de la construcció, que data del segle XIII.

La Parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció d’Albocàsser ha rebut una subvenció de la Diputació de Castelló destinada a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural, a partir de la mediació de l’Alcaldia i la Regidoria de patrimoni amb les autoritats competents. L’actuació se centra a millorar alguns punts de l’ermita i mantenir el bon estat de conservació que presenta avui en dia. L’import total de l’actuació ascendeix a 16.801,91 euros.

“L’ermita dels Sants Joans és un dels punts més importants del nostre patrimoni cultural i arquitectònic. Amb aquesta restauració garantim el seu bon estat per als pròxims anys, i posem en relleu la rellevància que té per al poble”, indica l’alcaldessa de la localitat, Isabel Albalat.