Albocàsser reparteix 3000€ en premis per a fomentar el comerç local

328
PUBLICITAT

15 comerços d’Albocàsser i 60 veïns d’Albocàsser i pobles de la comarca s’han beneficiat dels 3.000€ que s’han sortejat en vals de compra per al comerç local. Es tracta d’una nova iniciativa duta a terme per l’Ajuntament d’Albocàsser per a fomentar les compres en la localitat. L’alcaldessa, Isabel Albalat, ha destacat que enguany “ha tingut molt bona acollida entre els comerciants i entre els clients, no sols d’Albocàsser, sinó també dels pobles veïns que venen a Albocàsser a les seues compres setmanals”. 

La primera edil ha explicat que “enguany vam optar per un sistema més senzill. Per cada compra es donava un tiquet per al sorteig que es realitzava el dilluns següent. Cada dilluns hem realitzat un sorteig de 50€, un per cada comerç. D’aquesta manera tots els comerços han rebut la mateixa quantitat: 200€. Tots ens han traslladat la seua satisfacció”. 

Cada dilluns s’ha realitzat el sorteig i els veïns han acudit a l’Ajuntament a recollir els seus vals de compra. L’objectiu del consistori era dinamitzar el comerç en la localitat. “És de vital importància l’existència de les botigues i comerços que donen vida al poble i és per això que volem continuar apostant per ells”, ha apuntat l’alcaldessa que ha assenyalat que aquestes campanyes continuaran en anys esdevenidors. La campanya de foment de comerç local s’ha desenvolupat durant tot el mes de setembre.