Albocàsser rep la visita del president de la Diputació

89
Equip polític de la Diputació de Castelló amb Isabel Albalat, alcaldessa d'Albocàsser.
PUBLICITAT

José Martí, president de la Diputació de Castelló, ha visitat Albocàsser i les empreses i organismes que allí treballe, acompanyat per l’alcaldessa de la localitat, Isabel Albalat, i la regidora Alina Covaci. Les empreses agrícoles Frutos Secos Escrig i Frutos Secos del Maestrazgo han sigut dos de les empreses que ha conegut Martí, per la importància econòmica que tenen les ametles en Albocàsser i l’Alt Maestrat. El president també ha acudit a la Cooperativa Agrícola Sant Pau per conéixer la seua activitat i productes. Aquestes visites han servit per a reivindicar, des d’un punt de vista empresarial afincat en medi rural, facilitats burocràtiques i ampliació d’inversions en territoris de l’interior castellonenc. Les empreses també han pogut donar a conéixer els seus principals productes a un dels polítics més influents de la província.

Per una altra banda, Martí i les representants locals han passejat pel poble i pel mercat del divendres. A més, han comprovat l’estat dels treballs d’adequació del safareig municipal. Per una altra banda, el Centre de Desenvolupament Rural d’Albocàsser, que promou accions socials i mediambientals en el món rural, així com programes formatius i de suport a iniciatives locals, també ha rebut la visita institucional dels polítics.

Des de la Diputació de Castelló s’ha fet una ronda de contactes pels pobles de l’Alt Maestrat. Abans que cada diputat visitara la localitat que li pertocava, s’han reunit en el saló de plens de l’Ajuntament d’Albocàsser, on han celebrat una junta de govern. Durant la sessió, l’equip de govern ha fet un repàs a les inversions i actuacions implementades a la comarca.