Albocàsser rep 25.000 euros per a potenciar l’arribada de caravanes

581
PUBLICITAT

“Ja tenim la vista posada en una nova àrea de caravanes a les instal·lacions esportives de la carretera de Tírig que ajudarà al poble d’Albocàsser a fomentar el turisme i augmentar els llocs de pernoctació” afirma l’alcaldessa d’Albocàsser Isabel Albalat davant la confirmació per part de la Generalitat Valenciana de la recepció d’una ajuda dels Punts Nets AVANT. Aquestes ajudes potencien les àrees de caravanes i situen els municipis en risc de despoblació de la Comunitat Valenciana en el mapa turístic.

Cal ressaltar que “per fi començarà a tindre les utilitats que es mereix un lloc tan bonic, únic i emblemàtic de la comarca com són les instal·lacions esportives de la carretera de Tírig” afig l’alcaldessa fent referència a la futura ubicació de l’àrea de caravanes.  

L’ajuda rebuda és de 25.000 euros, amb els quals es fomentarà el turisme d’interior i es crearà un nou espai de descans per a veïns, veïnes i visitants. Amb tot això, aquesta ajuda serà una eina en la lluita contra el despoblament dels pobles menuts d’interior. A més, la nova zona de caravanes serà un impuls per al turisme, ja que amb l’augment de possibilitats per a visitar Albocàsser i la comarca “el nostre patrimoni històric i cultural podrà arribar a moltes més persones”, ressalta Isabel Albalat.