Albocàsser recupera la seua multitudinària romeria de Sant Miquel

111
PUBLICITAT

Albocàsser i els pobles veïns van gaudir aquest diumenge de la romeria en honor de Sant Miquel en un multitudinari acte marcat per les altes temperatures i l’elevada participacion

L’alcaldessa, Isabel Albalat, ha agraït als majorals del carrer sant Miquel i de les masies pròximes a l’ermita la seua col·laboració per a gestionar les activitats de neteja de l’ermita, ‘pastà de la prima’, posar flors silvestres i gestionar el servei de bar en el porxo renovat de l’ermita, que com cada any ha permés invertir els beneficis en la conservació del patrimoni.

Així, l’Ajuntament d’Albocàsser va entregar un entrepà i una botella d’aigua a tota la gent que va pujar caminant en processó fins a l’ermita, un acte multitudinari que ressalta la bona salut d’aquesta tradició. En aquest sentit, l’alcaldessa ha destacat el bon resultat de l’ajuda prestada.

Per a completar el matí, el menjar popular es va traslladar al pavelló, on va actuar la rondalla Agrupació Folklòrica Ronda de Llucena, davant la possibilitat de pluja i a causa de la falta de personal municipal. La primera edil ha lamentat el bloqueig de la Generalitat Valenciana a les noves subvencions per a ampliar la plantilla del consistori, una circumstància que ha provocat que els anteriors contractes hagen finalitzat sense possibilitat de reemplaçar al personal.

Malgrat aquest contratemps, Albalat ha mostrat la seua satisfacció per la participació del públic i el desenvolupament de tots els actes previstos. “Va ser un dia molt complet, amb molta gent gaudint de la paella monumental que van compartir aquesta jornada en la romeria i en el pavelló”, ha indicat l’alcaldessa.