Albocàsser recupera la Fira de Sant Pere

754
PUBLICITAT

El Prat de Sant Pau d’Albocàsser recupera els dies 26 i 27 la Fira de Sant Pere. Després d’un any sense celebrar-se l’esdeveniment a conseqüència de la Covid-19, l’Ajuntament ha tornat a organitzar una fira adaptada a les circumstàncies de la pandèmia. L’alcaldessa, Isabel Albalat, i la regidora de Turisme, Empar Adell, han indicat que “comptarem amb 20 expositors agroalimentaris i de maquinària agrícola que s’ubicaran únicament al Prat de Sant Pau. Allà establirem un únic punt d’accés amb gel hidroalcohòlic. Es col·locaran unes fletxes indicatives per a realitzar el recorregut pel recinte amb una única direcció”. El consistori ha fet l’esforç de tornar a organitzar aquest històric esdeveniment amb l’objectiu de tornar a dinamitzar l’activitat al municipi.

En aquest sentit Albalat i Adell han apuntat que l’oficina de turisme i l’antiga hostatgeria de Sant Pau, així com l’ermita, romandran obertes perquè puguen acudir veïns i visitants.

La fira s’obrirà el dissabte dia 26 a les 10h. Al migdia tindrà lloc la inauguració oficial amb l’actuació de CITRA TRIO a la plaça de l’ermitori. Entre les 19h i les 21h Disc Night amenitzarà l’ambient. El recinte firal es tancarà a les 20h. El diumenge dia 27 al recinte firal obrirà a les 10h i tancarà a les 20h. Durant el cap de setmana la penya taurina d’Albocàsser estarà al càrrec de la barra.