Albocàsser recupera 124.000 euros

723
PUBLICITAT
  • L’ajuda estava a punt de perdre’s i Ajuntament i Diputació la retornen als veïns

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Albocàsser està duent a terme una intensa tasca per a posar al dia la gestió econòmica del municipi. Una vegada aprovat el pressupost de 2020 i comptar amb comptes municipals per primera vegada des de 2014, el consistori està treballant per a recuperar subvencions i ajudes que no s’havien cobrat i que corrien perill de perdre’s.

Una d’aquestes ajudes són els 124.000 euros corresponents a plans provincials de 2017. L’alcaldessa del municipi, Isabel Albalat, ha agraït el treball dels tècnics municipals per a fer possible que la localitat puga cobrar aquests fons que li corresponien, però que no s’havien percebut per la gestió econòmica realitzada en l’anterior legislatura.

Albalat també ha valorat la voluntat i dedicació dels tècnics de la Diputació i de l’equip que dirigeix el president, José Martí. “La seua voluntat ha sigut, en tot moment, la d’ajudar-nos a recuperar els diners i així no afectar les arques del municipi”.

L’equip tècnic i polític del consistori continua treballant per posar al dia els comptes del municipi i regularitzar-los davant totes les administracions.