L’Ajuntament d’Albocàsser trasllada als veïns les implicacions de l’Estat d’Alarma

687
PUBLICITAT

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha comunicat, a través de les xarxes socials, diverses obligacions i recomanacions a veïnes i veïns de la localitat davant l’emergència sanitària.

Així, Albalat ha detallat que no es pot anar als horts, bancals, jardins o altres llocs a l’aire lliure per realitzar activitats lúdiques o per afició. En canvi, les persones que tenen animals de companyia fora de casa, podran anar a donar-los menjar cada dos dies. També ha puntualitzat que els agricultors i ramaders que es dediquen professionalment a aquestes activitats poden realitzar les seues tasques amb normalitat, però sempre tenint en compte les mesures de protecció. L’alcaldessa, d’igual manera, ha assenyalat que els agents de la Guàrdia Civil estan pendents de les conductes que vulneren la llei i posaran sanciones als que no les respecten.

A més, ha demanat no acudir al Centre de Salut si no es tracta d’una urgència, i si es pot, cridar abans (964 15 81 50). També ha recordat que si hi ha alguna persona que necessite algun tipus d’ajuda bàsica que cride al telèfon de l’Ajuntament 964 42 80 01. A més, ha destacat l’obligació de no eixir de casa si no és per una necessitat o causa justificada. D’igual manera, ha indicat la primera edil que el supermercat i la cooperativa estan oberts.

Així, ha demanat no acudir al Centre de Salut si no es tracta d’una urgència, i si es pot, cridar abans (964 15 81 50). També ha recordat que si hi ha alguna persona que necessite algun tipus d’ajuda bàsica que cride al telèfon de l’Ajuntament 964 42 80 01. A més, ha destacat l’obligació de no eixir de casa si no és per una necessitat o causa justificada. D’igual manera, ha indicat la primera edil que el supermercat i la cooperativa estan oberts.