Albocàsser promou la lectura pel Dia del Llibre

243

El CDR Alt Maestrat i l’Ajuntament d’Albocàsser han posat en marxa una activitat de foment de la lectura entre joves i majors amb motiu del Dia del Llibre que se celebra demà 23 d’abril.

Així, s’anima als veïns i veïnes a triar una obra de qualsevol gènere que parle sobre el món rural i es graven recitant el passatge que més els agrade. Les úniques indicacions són fer la gravació en horitzontal i dir el nom de l’obra i l’autor. D’aquesta forma, els qui vegen el vídeo podran després buscar l’obra per a llegir-la també. El vídeo ha de pujar-se a les xarxes socials (Facebook o Instagram) amb l’etiqueta #LLEGIMRURAL i etiquetant al CDR i a l’Ajuntament d’Albocàsser (Facebook: CDR Alt Maestrat i Ajuntament d’Albocàsser – Instagram: @cdraltmaestrat i @albocasser).

Amb aquesta iniciativa es busca, a més de fomentar la lectura, ajudar a les xicotetes llibreries que han tancat a causa de la crisi del Coronavirus, ja que aquells interessats a adquirir algun dels llibres que descobrisquen aquests dies poden reservar-los i recollir-los quan passe la crisi.