Albocàsser, primera visita a l’interior del president de la Diputació

423
PUBLICITAT

Albocàsser ha rebut aquest matí la primera visita que el nou president de la Diputació, José Martí, realitza a un municipi de l’interior de la província per a conéixer la seua realitat. Aquest fet ha sigut especialment valorat per l’equip de Govern de l’Ajuntament, ja que des de la Diputació s’ha destacat la importància d’Albocàsser com a capital comarcal de l’Alt Maestrat.

A la localitat, el president provincial, acompanyat per la diputada de Cultura, Ruth Sanz, han estat acompanyats pels membres de l’equip de Govern i la corporació local.

Martí ha conegut de primera mà les necessitats que se li han plantejat des del municipi. El president provincial i la diputada de Cultura han visitat l’Ajuntament, on Martí ha signat en el llibre d’honor i han continuat pel Carrer Sant Roc, reformat dins del Pla 135. Al local de l’associació de jubilats, Joan de Brusca, han conegut la realitat dels majors i la unitat de respir familiar. El recorregut per Albocàsser ha finalitzat a l’ermita de Sant Pau.

En la visita als diferents llocs, l’alcaldessa, Isabel Albalat, acompanyada de les edils Empar Adell, Alina Covaci i Levi Rull, li han plantejat a José Martí les necessitats de la localitat.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA