Albocàsser prepara un Mercat de Nadal per a aquest diumenge

80

Veïns, veïnes i visitants d’Albocàsser tindran l’oportunitat aquest diumenge de gaudir amb un Mercat de Nadal. D’aquesta forma, a les 11h s’obrirà el Mercat en el qual hi haurà diferents estands d’artesania, joguets i gastronomia. 

Així mateix, durant tot el dia es duran a terme diverses activitats per a grans i menuts. A les 11.30h l’associació Quatre Gats oferirà a la Casa de la Cultura la xarrada “Control de colònies felines, saps que és el CER?” impartida per Marián Iserte de Huellas Callejeras a la Casa de la Cultura. 

A les 12h, al Parc, l’associació Amics del Bureo celebrarà un taller de jota i fandango. L’AMPA ha organitzat tallers per a xiquets i xiquetes que es realitzaran durant tot el matí.Ja a la vesprada, a les 18h xocolatada i a les 18.30h encesa de l’arbre de Nadal i sorteig d’una cistella de productes nadalencs. 

Cal assenyalar que durant tot el dia es recolliran aliments per al Banc d’Aliments de Castelló. El Mercat de Nadal tancarà les seues portes a les 19h. En l’esdeveniment participen l’Ajuntament d’Albocàsser, el CEIP Joan de Brusca, l’Assegador, Amics del Bureo, la Unitat de Respir, el CEM, Huellas Callejeras, Quatre Gats, el Banc d’Aliments de Castelló, La Botigueta, La Tenda de Laia, Forn Miralles, Forn Vidal, Centre d’estètica Elena Galisteo, María José Segarra Albert, Maria Carmen Fondarella Gasulla, Manetes, Llibreria.com i Frusema.