Albocàsser prepara la programació reivindicativa del 25N

453
PUBLICITAT

Albocàsser ha preparat diversos actes per a commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones que se celebra demà divendres 25 de novembre. Per a això, diversos organismes han col·laborat per a organitzar activitats variades però amb el mateix signe reivindicatiu, capaç de clamar contra la fi de la violència masclista i de recordar a totes les víctimes d’aquesta xacra social.
 
Demà a les 10h, en la plaça de l’església, el Centre de Desenvolupament Rural Alt Maestrat ha organitzat, amb el suport del consistori, una jornada de creació de cartolines i pintures amb missatges contra la violència de gènere. Una activitat gratuïta i oberta al públic que serà la prèvia de la gran cita del dia: la concentració popular en la mateixa plaça a les 12h, quan es llegirà un manifest en repulsa de tots els actes i actituds masclistes i per a continuar lluitant per a aconseguir una societat lliure i igualitària en tots els àmbits.
 
Pel que respecta al dissabte, l’escriptora Coral Herrera coparà els focus de la programació amb la seva conferència ‘Estimar és cuidar: Eines per a estimar bé’. Ella és una popular escriptora, investigadora, professora i comunicadora feminista espanyola, coneguda per la seva anàlisi i crítica de l’amor romàntic. L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta. Serà a les 18h a l’Auditori d’Albocàsser, organitzat per la Mancomunitat Alt Maestrat amb la col·laboració del consistori local.