Albocàsser prepara el Nadal amb la Fira de cultura històrica

643
PUBLICITAT

El diumenge que ve 11 de desembre, Albocàsser començarà amb els preparatius per al Nadal amb la celebració d’una fira nadalenca de cultura històrica. A partir de les 10.30h s’obriran les portes d’aquest esdeveniment, que se situarà al carrer Barranc i la Plaça de Sants Joans de la localitat de l’Alt Maestrat. Al llarg de la jornada s’organitzaran diverses activitats per a totes les edats, tot acompanyat per llocs de venda al públic d’articles solidaris, artesania, botiga de joguines, llibres o alimentació.
 
A les 11.30h començaran les activitats amb un contacontes per a xiquets i xiquetes a càrrec de ContaClow. Després d’aquest primer acte, en l’ermita de Sants Joans del segle XIII Rosario Raro parlarà en una presentació pública de la seva novel·la ‘El cel sobre Canfranc’, un relat històric de la novel·lista castellonenca que continua amb el món que va crear a ‘Tornar a Canfranc’. Mentrestant, de 10.30h a 12h s’estarà realitzant un taller de creació d’escuts medievals. Després de la pausa per a menjar, a les 16h reprèn la fira amb un taller d’artesania.
 
L’associació L’Assegador és el principal col·laborador de la Fira, promoguda des de l’Ajuntament d’Albocàsser i amb la participació de diversos negocis locals.