Albocàsser premia les millors decoracions nadalenques

189

Per segon any, l’Ajuntament d’Albocàsser ha impulsat un concurs de decoració nadalenca per a llars i establiments. D’aquesta forma, s’han creat cinc categories: casa, comerç, bar, indústria i col·lectiu social; perquè qualsevol que estiga interessat puga participar.

Tots els interessats poden apuntar-se a l’ajuntament fins al 15 de desembre en horari de 9h a 14h o enviar un correu electrònic a info@albocasser.es.

La temàtica de decoració és senzilla: el Nadal. Per a poder participar les creacions hauran d’estar exposades, almenys, entre el 18 de desembre i el 6 de gener.

Els premis seran una cistella de productes de comerços locals valorada en 100 euros per a les categories “casa” i “col·lectiu social”; i un val de 100 euros per a “comerç”, “bar”, i “indústria”. El jurat estarà compost per la Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, un representant de l’Associació Cultural l’Assegador, una representant de l’Associació de Dones i un representant de l’Associació de Jubilats i Pensionistes “Joan de Brusca”. Les votacions es realitzaran el 19 de desembre.

Per a més informació consultar amb l’Ajuntament d’Albocàsser.