Nota de premsa de la Diputació de Castelló

Són 1.300 escolars els que conformen aquest conclave teatral al qual la institució provincial destina 7.000 euros

La Diputació de Castelló impulsa la XXIX Mostra de Teatre Escolar que tindrà lloc del 2 al 6 de maig al Teatre del Raval de Castelló. En aquesta edició hi participen 18 grups dels municipis de totes les comarques castellonenques (Vinaròs, Albocàsser, Costur, Borriol, Vilafamés, Figueroles, l’Alcora, la Vall d’Alba, Vall d’Uixó, Santa Magdalena de Polpís, Vilareal i Benicàssim … ), amb la qual cosa està previst que siguen uns 1.300 persones les que es donen cita aquests dies a la capital de la Plana al voltant de la pràctica del teatre amb motiu d’aquesta mostra.

El vicepresident provincial i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha presentat aquest matí el cartell seleccionat, realitzat per Clara Rodríguez, alumna de sisè curs del col·legi Censal de Castelló. “Creiem en la importància que tenen aquest tipus de trobades que posen en contacte els més joves amb el teatre i promouen la seva pràctica. Estem convençuts del bon resultat que aquesta trobada tindrà també perquè joves de diferents municipis de la província es coneguen i compartisquen les virtuts de la posada en pràctica teatral. Li desitgem que sigue tot un èxit “.

En aquesta convocatòria es compta amb la col·laboració tant de l’Ajuntament de Castelló com de la Fundació Dávalos-Fletcher.