Albocàsser obri la inscripció per a l’Escola Matinera

89
PUBLICITAT

Albocàsser ofereix una oportunitat perquè les famílies puguen conciliar la vida laboral i familiar. És amb l’escola matinera per als estudiants del CEIP Joan de Brusca, des de l’Infantil 3 fins al 6é de Primària. Aquesta iniciativa és promoguda pel CDR Alt Maestrat en col·laboració amb l’Ajuntament d’Albocàsser, comptant amb el suport de l’AMPA i el CEIP Joan de Brusca.

El termini d’inscripció es mantindrà obert fins al 8 de setembre. Les inscripcions s’han de realitzar a través del formulari de Google habilitat (és necessari presentar una sol·licitud per a cada xiquet o xiqueta que es vulga inscriure).

L’Escola Matinera estarà en funcionament durant tots els dies lectius del curs escolar, de 7.30 a 9.00 h, a les instal·lacions del CEIP Joan de Brusca. L’inici del servei està programat pel primer dia lectiu del curs 2023-2024 i conclourà amb el final del curs 2023-2024.

L’accés a l’escola es realitzarà pel carrer Nou, amb l’última entrada possible fins a les 8.40 h. Es demana a les famílies que acompanyen els seus fills i filles fins a la porta d’entrada de la biblioteca, situada al primer pis de l’edifici principal.

Cal destacar que aquest servei és gratuït, gràcies al suport de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament d’Albocàsser.

Enllaç a la inscripció: https://forms.gle/zG2je2c73APY3hug8