Albocàsser lliura els premis Dona Coratge 2021

781
Premis Dona Coratge a Albocàsser
Premis Dona Coratge a Albocàsser
PUBLICITAT

Les guanyadores de la segona edició dels premis Dona Coratge de l’Ajuntament d’Albocàsser ja tenen el merescut guardó. Després de l’acte de lliurament del passat dissabte 25 de setembre, copresentat per Sílvia Piquer i Susana Sebastià, les quatre dones “coratge” premiades en les diferents categories es van mostrar “visiblement emocionades i satisfetes pel guardó, però sobretot per la visibilitat que donem al seu treball i dedicació per crear una societat més justa”, expressa Alina Covaci, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser, qui afig que el sentit d’aquests premis és “poder dedicar un espai de reconeixement tant a aquestes dones com a les finalistes, que sumen esforços cada dia per a demostrar la seua notable incidència en qualsevol àmbit de la vida quotidiana”. Anna Sales Boix en la categoria ‘Bocassina Coratge’; Tania Traver, en la categoria ‘Maestratenca Coratge’; Ana Portal Nieto, amb el ‘Premi Valenciana Coratge’; i Ame Soler, pertanyent al projecte Tres Voltes Rebel, guardonada amb el ‘Premi Cultural Dona Coratge’, van ser les premiades d’aquest certamen organitzat per l’àrea d’Igualtat del consistori d’Albocàsser.

La gala es va celebrar sense quasi contratemps i amb les mesures d’higiene i sanitàries respectant-se durant tot moment per a garantir la seguretat de l’acte. Així doncs, durant la celebració va haver-hi espai perquè les emocions afloraren en els i les assistents, amb poemes recitats per la presentadora i coordinadora de l’acte Susana Sebastià i un acompanyament musical de jazz a càrrec del projecte artístic ‘En veu de dona’ de Ricardo Belda i Arantxa Domínguez patrocinat per la Diputació de Castelló.

L’Ajuntament d’Albocàsser desitja traslladar la seua enhorabona a totes les dones premiades, així com a les finalistes. També desitja agrair la implicació i l’esforç que totes les persones participants i organitzadores dels premis han mostrat, com el jurat; les presentadores Sílvia Piquer i Susana Sebastià; la dissenyadora artística de l’acte, Tere Boix; i la dissenyadora dels premis, Fina Colomer.