Albocàsser llança un concurs de cuina online

692
PUBLICITAT

L’Associació Cultural L’Assegador, l’Ajuntament d’Albocàsser i la Cooperativa Agrícola Sant Pau d’Albocàsser han creat el concurs de cuina “Plats del Maestrat”.

Durant tot el mes de març, s’anima als veïns i veïnes a presentar receptes pròpies de la zona amb un ingredient comú: l’oli d’oliva verge. Es pot participar en tres categories “Primers plats”; “Segons plats” i “Postres”.

El concurs va començar ahir, dilluns 23 de març, i estarà en marxa fins a l’últim dia del mes. Cada dia es pot presentar una única recepta. Els plats elaborats s’han d’enviar al correu electrònic lassegador@gmail.com aportant la llista d’ingredients, una fotografia del plat i una breu explicació de la recepta (màxim 200 paraules).

El jurat estarà format per tres persones del món agrícola i gastronòmic. El primer premi és una jaqueta de L’Assegador i un lot de productes d’oli d’oliva verge del Maestrat; així mateix tots els finalistes seran obsequiats amb un oli d’oliva verge de la Cooperativa Agrícola Sant Pau d’Albocàsser.

Per a més informació consultar les bases en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Albocàsser i de L’Assegador.