Albocàsser limita l’activitat popular enfront de la Covid19

360
Decret d'alcaldia a Albocàsser

L’Ajuntament d’Albocàsser ha decidit implantar una sèrie de mesures i recomanacions per a lluitar contra la Covid19 i evitar brots de la malaltia. Així, s’informa als membres de Colles i qualsevol altra associació que celebre esdeveniments populars que s’eviten “les molèsties als veïns”, així com “concentrar-se en hores nocturnes al carrer”.

De la mateixa manera, caldrà deixar una zona de pas lliure a les voreres de manera que els i les vianants puguen desplaçar-se sense problema. Els voltants dels locals on se celebren les reunions i esdeveniments hauran de mantindre’s nets.

Així mateix, s’informa que els aparells de megafonia o que produïsquen sorolls elevats, hauran de deixar de funcionar a les 00.00h de diumenge a dijous. Divendres i dissabte es podrà ampliar el seu ús fins a les 02.00h.

Finalment, es recorda que és obligatori l’ús de mascareta en qualsevol espai obert o tancat per a qualsevol persona major de 6 anys. També s’indica la necessitat d’establir un aforament màxim del 75% del recinte i l’ús de gel hidroalcohòlic.